Aktuāli > Receptes > Saldie ēdieni > Dzērveņu debesmanna

Dzērveņu debesmanna

Autors: SIA KRONIS

Dzērveņu debesmanna

Sastāvdaļas

  • 300g rīvētas dzērvenes ar cukuru
  • 200g ūdens
  • 100g mannas putraimu
  • Cukurs pēc garšas
  • 1/2–1 l piena

Pagatavošana

 50 minūtes

Rīvētās dzērvenes sajauc ar ūdeni, uzkarsē. Maisot klāt ber mannas putraimus, pēc garšas var
pievienot vēl cukuru. Turpina karsēt pastāvīgi maisot līdz uzbriest manna (~10 min).

Atdzesē apmaisot, vēl siltu puto, līdz krāsa kļūst gaišāka un masa palielinās apjomā.

Pasniedz ar pienu.

Tāpat debesmannu var pagatavot arī no rīvētām brūklenēm.

Receptes

Receptes

Humors

Gatavojam īru nacionālo ēdienu:
ņemam gaļu, kartupeļus, zaļumus un 3 litri Hennessy.

Izdzeram Hennessy un izmetam nafig tos dārzeņus.

foto/video

Foto un video
Dārznieku ceļš 8, Bauska, LV-3901, Latvija     +371 63960112     kronis@parks.lv
dizains HOFMAN