Aktuāli > Receptes > Saldie ēdieni

Saldie ēdieni

 — Dzērveņu debesmanna

Rīvētās dzērvenes sajauc ar ūdeni, uzkarsē. Maisot klāt ber mannas putraimus, pēc garšas var
pievienot vēl cukuru. Turpina karsēt pastāvīgi maisot līdz uzbriest manna (~10 min).

Atdzesē apmaisot, vēl siltu puto, līdz krāsa kļūst gaišāka un masa palielinās apjomā.

Pasniedz ar pienu.

Tāpat debesmannu var pagatavot arī no rīvētām brūklenēm.

Lasīt tālāk >

Receptes

Receptes

Humors

Tiem, kas vēl nav pamanījuši, latviešiem ir 4 tosti:
Īsais - Nu!
Garais – Nu tad!
Pavisam garais – Nu tad nu!
Supergarais – Nu tad, par to pašu!

foto/video

Foto un video
Dārznieku ceļš 8, Bauska, LV-3901, Latvija     +371 63960112     kronis@parks.lv
dizains HOFMAN