Aktuāli > Receptes

Jaunākās receptes

 — Konservētu zaļo zirnīšu salāti

Sakapā olas, smalki sagriež sīpolu. Sajauc zaļos zirnīšus, olas, sīpolus ar majonēzi, pievieno sāli
vai piparus pēc garšas.

Lasīt tālāk >

 — Biešu salāti

Marinētām bietēm pievieno sarīvētus ābolus un garšvielas pēc garšas, sajauc ar eļļu.

Ābolu vietā var likt skābētus kāpostus, bet bietēm jābūt divas reizes vairāk nekā kāpostiem.

Var pasniegt kā piedevu pie gaļas un zivju ēdieniem.

Lasīt tālāk >

 — Dzērveņu debesmanna

Rīvētās dzērvenes sajauc ar ūdeni, uzkarsē. Maisot klāt ber mannas putraimus, pēc garšas var
pievienot vēl cukuru. Turpina karsēt pastāvīgi maisot līdz uzbriest manna (~10 min).

Atdzesē apmaisot, vēl siltu puto, līdz krāsa kļūst gaišāka un masa palielinās apjomā.

Pasniedz ar pienu.

Tāpat debesmannu var pagatavot arī no rīvētām brūklenēm.

Lasīt tālāk >

 — Plūmju-saldējuma kokteilis

Plūmju nektāru pievieno saldējumam un sakuļ mikserī.

Pasniedz glāzēs atdzesētu.

Tāpat saldējuma kokteili var pagatavot arī ar dzērveņu, ābolu-dzērveņu un upeņu nektāru.

Lasīt tālāk >

Receptes

Receptes

Humors

Tiem, kas vēl nav pamanījuši, latviešiem ir 4 tosti:
Īsais - Nu!
Garais – Nu tad!
Pavisam garais – Nu tad nu!
Supergarais – Nu tad, par to pašu!

foto/video

Foto un video
Dārznieku ceļš 8, Bauska, LV-3901, Latvija     +371 63960112     kronis@parks.lv
dizains HOFMAN