Biešu salāti

Autors: SIA KRONIS

Biešu salāti

Sastāvdaļas

  • 250 g marinētas galda bietes
  • 2 āboli
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • garšvielas

Pagatavošana

 10 minūtes

Marinētām bietēm pievieno sarīvētus ābolus un garšvielas pēc garšas, sajauc ar eļļu.

Ābolu vietā var likt skābētus kāpostus, bet bietēm jābūt divas reizes vairāk nekā kāpostiem.

Var pasniegt kā piedevu pie gaļas un zivju ēdieniem.

Receptes

Receptes

Humors

Gatavojam īru nacionālo ēdienu:
ņemam gaļu, kartupeļus, zaļumus un 3 litri Hennessy.

Izdzeram Hennessy un izmetam nafig tos dārzeņus.

foto/video

Foto un video
"Ozolnieki", Codes pag., Bauskas nov., LV-3901, Latvija     +371 63960112     kronis@parks.lv
dizains HOFMAN