SIA Kronis veic pētījumu «Gatavie produkti un mērces inovatīvā iepakojumā pasaules tirgiem». Pētījums tiek īstenots projekta Latvijas pārtikas nozares Kompetences centra (LPKC) ietvaros. Latvijas pārtikas nozares Kompetences centrs aptver divus zinātniskos virzienus — «Latvijas ražotāju produktu tirgus palielināšana» un «Ražošanas pievienotās vērtības un konkurētspējas palielināšana»
Pētniecības projekta nosaukums:
Pašreizējais pētījuma statuss:
Projekta numurs:
1.2.1.1/16/A/004
Pētījums tiek īstenots projekta Latvijas pārtikas nozares Kompetences centra (LPKC) ietvaros. Latvijas pārtikas nozares Kompetences centrs aptver divus zinātniskos virzienus:
Kompetences centra projekta mērķis ir atbalstīt vismaz 14 pētījumus atbilstoši definētajiem pētniecības virzieniem, attīstot jaunus produktus un tehnoloģijas nozarē un ieviešot tās ražošanā, tādējādi veicinot pētniecības un rūpniecības sektora sadarbību, kā arī nozares komersantu konkurētspējas paaugstināšanu.
Projekts tiek īstenots no 2016.gada 1.oktobra līdz 2018.gada 31.decembrim;
Kopējais ERAF atbalsta apjoms projektam sastāda 3 206 250 EUR;
Gatavojam īru nacionālo ēdienu:
ņemam gaļu, kartupeļus, zaļumus un 3 litri Hennessy.
Izdzeram Hennessy un izmetam nafig tos dārzeņus.