Produkcija > Konservi
Zaļie zirnīši

Zaļie zirnīši

Zaļos zirnīšus daudzās ģimenēs iecienījuši kā piedevu otrajiem ēdieniem, salātiem, pie zupām.

"Zaļo zirnīšu" konservēšanā izmantoti svaigi zaļie zirnīši, kuri pārlieti ar maigu sāls un cukura uzlējumu.

Marinēti gurķi

Marinēti gurķi

Marinētie gurķi ir stingras konsistences, ar saldskābu garšu un bagātīgu garšvielu aromātu.

Tie ir ideāla piedeva gaļas ēdieniem, zupās un salātos. Labi noder karstmaizēs, picās un sāļās tortēs.

Mājas gurķi

Mājas gurķi

«Mājas gurķi» ir stingras konsistences marinētie gurķi maigā saldskābā marinādē, kur tradicionāli lietotās etiķskābes vietā tiek izmantota citronskābe. Patīkamu garšu piedod pievienotās garšvielas.

Marinētie gurķi lieliski noder salātos, ar gaļas ēdieniem un dažādās uzkodās.

Mājas asorti

Mājas asorti

«Mājas asorti» — marinētu dārzeņu izlase — gurķi, burkāni, sīpoli, tomāti - patīkamā saldskābā marinādē ar garšvielām. Tie lieliski noder gatavojot dažādus salātu, sāļās tortes un kā piedevas otrajiem ēdieniem.

Kabači marinēti

Kabači marinēti

Kabači marinēti — ir kraukšķīgi ar garšvielu aromātu saldskābā marinādē. Ar tiem veiksmīgi var papildināt ikdienas maltīti.

Kāposti marinēti

Kāposti marinēti

Kāposti marinēti ir gatavoti no svaigiem baltajiem galviņkāpostiem saldskābā marinādē. Tos var izmantot kā gardu papildinājumu otrajiem ēdieniem, dažādos salātos ar svaigiem zaļumiem, tomātiem, svaigām vai novārītām bietēm, vai ar krabju nūjiņām.

Marinēti ķiploki

Marinēti ķiploki

Marinēti ķiploki — lieliski garšos asu ēdienu cienītājiem. Ķiplokiem ir liels spēks gan garšas veidošanā, gan arī veselības stiprināšanā. Ķiploki lieliski papildina ceptu dārzeņu ēdienus, salātus ar pikantu ķiploku garšas buķeti; var lielot kā uzkodu pie otrajiem ēdieniem, salātos vai zupās.

Marinēti ķiploki daiviņās

Marinēti ķiploki daiviņās

Marinēti ķiploki daiviņās — lieliski garšos asu ēdienu cienītājiem. Ķiplokiem ir liels spēks gan garšas veidošanā, gan arī veselības stiprināšanā. Ķiploki lieliski papildina ceptu dārzeņu ēdienus, salātus ar pikantu ķiploku garšas buķeti; var lielot kā uzkodu pie otrajiem ēdieniem, salātos vai zupās.

Bietes marinētas

Bietes marinētas

Gatavots no galda bietēm, pārlietām ar saldskābu marinādi. Tās labi noder pie gaļas ēdieniem, dažādu salātu pagatavošanai.

Bietes marinētas ar ķimenēm

Bietes marinētas ar ķimenēm

Bietes marinētas ar ķimenēm ir gatavotas no galda bietēm, pārlietām ar saldskābu marinādi. Patīkamu garšu piedod pievienotās ķimenes. Tās ir garda piedeva pie otrajiem ēdieniem, dažādu salātu pagatavošanai.

Pelēkie zirņi ar cūku taukiem

Pelēkie zirņi ar cūku taukiem

Pelēkie zirņi ar cūku taukiem — tradicionāls latviešu ēdiens. Tā pagatavošanai ir nepieciešamas tikai dažas minūtes. Uzsildīti tie rada sātīgu maltīti, ko var papildināt klāt piedzerot kefīru vai paniņas.

Konservētas skābenes

Konservētas skābenes

Konservētas skābenes ir iecienīts produkts, kas ļoti labi noder skābeņu zupas pagatavošanai.

Gurķi sālīti

Gurķi sālīti

Sālītie gurķi ir ar patīkamu garšu un aromātu, lieliski der soļankas, rasoļņika un citu iecienītāko zupu pagatavošanai, salātos, ar gaļas ēdieniem un dažādās uzkodās.

"Ozoli", Codes pag., Bauskas nov., LV-3901, Latvija     +371 63960112     kronis@parks.lv
dizains HOFMAN