Aktuāli > Receptes > Saldie ēdieni

Saldie ēdieni

 — Dzērveņu debesmanna

Rīvētās dzērvenes sajauc ar ūdeni, uzkarsē. Maisot klāt ber mannas putraimus, pēc garšas var
pievienot vēl cukuru. Turpina karsēt pastāvīgi maisot līdz uzbriest manna (~10 min).

Atdzesē apmaisot, vēl siltu puto, līdz krāsa kļūst gaišāka un masa palielinās apjomā.

Pasniedz ar pienu.

Tāpat debesmannu var pagatavot arī no rīvētām brūklenēm.

Lasīt tālāk >

Receptes

Receptes

Humors

Gatavojam īru nacionālo ēdienu:
ņemam gaļu, kartupeļus, zaļumus un 3 litri Hennessy.

Izdzeram Hennessy un izmetam nafig tos dārzeņus.

foto/video

Foto un video
"Ozoli", Codes pag., Bauskas nov., LV-3901, Latvija     +371 63960112     kronis@parks.lv
dizains HOFMAN